Home - Regiovervoer Midden-Brabant

Welkom

Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig naar uw bestemming in de regio. Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar school of op controle bij de tandarts? Regiovervoer Midden-Brabant is er voor iedereen.

 

Aanpassingen in reizen met Regiovervoer Midden-Brabant door Corona-situatie

Met ingang van maandag 21 februari is er een aanpassing van het Protocol Zorgvervoer van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

De regels die vanaf maandag 21 februari gelden zijn als volgt:

 

Voor de ritboeking

(Lichte) verkoudheidsklachten, koortsverschijnselen of keelpijn?
Helaas kunt u geen rit boeken. Dit, om besmetting te voorkomen. Reis dus bij dit soort klachten alstublieft niet. De chauffeurs houden zich aan de RIVM-richtlijnen en zullen klanten met deze klachten weigeren.

 

Tijdens de rit

Om de rit veilig te laten verlopen, gelden voor de komende tijd de volgende maatregelen:

 • Mondkapje verplicht
  Met ingang van 23 maart 2022 is het dragen van een mondkapje niet langer verplicht.
 • Geen contant geld
  Alle vormen van contact beperken we tot een minimum. Daarom kunt u niet meer met contant geld betalen. U kunt uiteraard wel (contactloos) pinnen, of eventueel reizen op automatische incasso.
 • Chauffeur blijft op 1,5 meter afstand
  De chauffeur blijft zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand. Lukt dat niet? Dan zoekt de chauffeur samen met u naar een oplossing. De chauffeur zet de rolstoel vast. De chauffeur vraagt u dan om de andere kant op te kijken, zodat u niet naar elkaar toe ademt. Zo beperken we de overdracht via adem tot een minimum.
 • Geen passcan, wel uw pas tonen aan chauffeur
  De chauffeur haalt normaal uw pas door de scanner. Dat doet de chauffeur tijdelijk niet meer. U moet wel gewoon uw pas laten zien als u meereist. U houdt de pas blijft daarbij in uw eigen hand.
 • Tussendoor schoonmaken
  De chauffeur reinigt tussen de ritten regelmatig de taxi met ontsmettingsmiddel. Ook bagage (zoals een rollator) kan mee in het vervoer. Voor zover de chauffeur deze moet aanraken, worden de contactpunten eerst schoongemaakt.
 • Zitplaatsen voertuig
  Vanaf maandag 21 februari zijn alle zitplaatsen in het voertuig beschikbaar.

 

De bovengenoemde maatregelen blijven van kracht tot het KNV nieuwe protocollen uitvaardigt. Zodra er iets wijzigt, zullen we dit via deze website communiceren.

Reserveren

U kunt uw rit boeken via:

 

 

U vindt hier meer informatie over reserveren.