Home - Regiovervoer Midden-Brabant

Welkom

Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig naar uw bestemming in de regio. Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar school of op controle bij de tandarts? Regiovervoer Midden-Brabant is er voor iedereen.

 

Wat verandert er in 2024?

  • Vanaf 1 januari 2024 geldt een maximum van 1500 kilometer per jaar voor reizen tegen het lagere WMO-tarief. Reist u meer? Dan gaat u voor die extra kilometers het hogere vrije-reizigerstarief betalen.
  • Vanaf 1 januari 2024 betaalt u voor ritten tijdens de piektijden op maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 09:00 uur voortaan het hogere vrije-reizigerstarief.

De actuele tarieven kunt u hier vinden. De tarieven van 2024 zijn gelijk aan de tarieven van 2023.

 

Vanaf maandag 1 april geen reisbeperkingen meer tijdens spitstijden!

Met ingang van maandag 1 april 2024 worden ook de reisbeperkingen voor de ochtendspits opgeheven. Dat houdt dus in dat er alle dagen zonder reisbeperkingen weer gebruik gemakt kan worden van Regiovervoer Midden-Brabant.

 

Reizigersinformatie

WMO-reizigers die hun rit boeken via de reserveringslijn van het Regiovervoer worden in de welkomsttekst op de hoogte gebracht van de maatregelen.

 

Vragen?

Reizigers kunnen met vragen terecht bij de klantenservice van het Regiovervoer: 088-0761961 of via een mail naar klantenservice@regiovervoermiddenbrabant.nl

 

Bravoflex Loon op Zand, Dongen en Waalwijk

Bravoflex is de extra vervoerservice op afroep in de gemeenten Loon op ZandDongen en Waalwijk. Hiermee kun je vanaf een Bravoflex-halte in je buurt naar één van de zes OV-overstaphaltes reizen, en weer terug. Zo'n overstaphalte is een bushalte of een treinstation met een goede aansluiting op het reguliere OV. Bravoflex rijdt overdag, maar óók in de avonduren, in het weekend en op feestdagen. Bravoflex heeft géén vaste route en geen dienstregeling. Je reserveert via de handige app en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald.

Download de Bravoflex-app in Google Play Store of App Store.

 

Meer informatie vindt u op de website van Bravoflex. Zie ook het persbericht op de website van Bravoflex.

 

Reserveren

U kunt uw rit op drie manieren reserveren:

 

  • Telefonisch via 0900-0595 (€0,05 per minuut plus de gebruikelijke belkosten)