Reserveer uw rit - Regiovervoer Midden-Brabant

Reserveer uw rit

 • Telefonisch, via 0900-0595 (€0,02 per minuut met een starttarief van €0,045)

Reserveert u per telefoon? Houd uw Regiovervoerpas bij de hand en geef uw gegevens door:

 1. Op welke dag wilt u reizen?
 2. Uw gewenste rit en tijd:
  • – een standaardrit (met een gewenste vertrektijd)
  • – een prioriteitsrit (u geeft een gewenste aankomsttijd aan en hoort van ons de ophaaltijd)
 3. Wat is het vertrek- en aankomstadres? (bij voorkeur inclusief postcodes)
 4. Met hoeveel personen reist u?
 5. Neemt u een hulpmiddel mee, zoals een rollator?
 6. Wilt u meteen een retourrit boeken?

 

Regiovervoer Midden-Brabant App

Met deze webapplicatie kunt u makkelijk met een smartphone of tablet een rit boeken en heeft u meer zicht op uw gebruik van het Regiovervoer.

U kunt gemakkelijk een snelkoppeling op het startscherm van uw telefoon of tablet plaatsen. Deze koppeling kunt u via de opties van de browser toevoegen aan het beginscherm/startscherm. In de browser vindt u de opties aan de (rechter)bovenzijde of onderzijde van het scherm.

Hoe log ik in? 
Om in te loggen geeft u uw pasnummer op. Het wachtwoord is de geboortedatum van de pashouder. Dit moet u als volgt invullen: ddmmjjjj. Bijvoorbeeld u bent geboren op 1 februari 1960 dan vult u in: 01021960. De gegevens die u opgeeft moeten overeenkomen met de gegevens zoals deze bij de gemeente zijn geregistreerd.

Reizen zonder pas
Indien u geen persoonlijke pas heeft en inlogt om te boeken op het algemene OV-pasnummer kunt u kiezen voor ‘Reserveren voor OV reiziger’.

U geeft uw e-mailadres op. Het opgegeven e-mailadres wordt gebruikt om de ritbevestiging door te sturen. Hierna wordt om een wachtwoord gevraagd. Bij het wachtwoord moet u een geboortedatum opgeven. Dit moet u als volgt invullen: ddmmjjjj. Bijvoorbeeld u bent geboren op 1 februari 1960 dan vult u in: 01021960. De opgegeven geboortedatum is hierna gekoppeld aan uw account en kan niet gewijzigd worden.

Vragen over het gebruik van de Regiovervoer App?
Voor vragen over de Regiovervoer App kunt u contact met onze klantenservice opnemen.

Ik wil een gereserveerde rit wijzigen

Gereserveerde ritten kunt u tot 75 minuten voor de afgesproken ophaaltijd telefonisch wijzigen. Bel hiervoor het ritreserveringsnummer 0900-0595. Doet u dit later, dan wordt de wijziging als annulering van de gereserveerde rit en als het bestellen van een nieuwe rit behandeld.

Ik wil een rit annuleren

Gereserveerde ritten kunt u tot een 45 minuten voor de afgesproken ophaaltijd annuleren via het ritreserveringsnummer 0900 – 0595 of via de Regiovervoer App. Doet u dit niet of te laat dan kan Regiovervoer Midden-Brabant  alsnog de ritprijs in rekening brengen. Hiernaast wordt €12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Reserveren

U kunt uw rit boeken via:

 

 

U vindt hier meer informatie over reserveren.