Reserveer uw rit - Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer tijdelijk vangnet OV

25 maart 2020

Daar waar in Brabant geen buslijnen meer rijden, met name door het wegvallen van de buurtbussen, kunnen reizigers gebruik maken van Regiovervoer. De provincie heeft met de vijf regio’s in Brabant afgesproken dat reizigers in die gevallen tegen Wmo-tarief kunnen reizen. Dat is gelijk aan het Brabantse bustarief.

Maatregel voor heel Brabant
Deze maatregel geldt vooralsnog tot 1 oktober 2020. De maatregel geldt ook in de regio’s Regiotaxi Noordoost-Brabant, Regiotaxi ’s-Hertogenbosch, Regiovervoer Midden-Brabant en de regio Taxbus Zuidoost-Brabant. Kijk hier voor de contactgegevens van het regiovervoer in jouw regio: www.bravo.info/regiovervoer.

 

Reserveer uw rit

U kunt uw rit op drie manieren reserveren:

 

Telefonisch reserveren via 0900-0595

Houd uw Regiovervoerpas bij de hand en geef uw gegevens door:

  1. Op welke dag wilt u reizen?
  2. Uw gewenste rit en tijd:
    • een standaardrit (met een gewenste vertrektijd)
    • een prioriteitsrit (u geeft een gewenste aankomsttijd aan en hoort van ons de ophaaltijd)
  3. Wat is het vertrek- en aankomstadres? (bij voorkeur inclusief postcodes)
  4. Met hoeveel personen reist u?
  5. Neemt u een hulpmiddel mee, zoals een rollator?
  6. Wilt u meteen een retourrit boeken?

Online reserveren

U kunt online reserveren via Webreserveringen en via de Regiovervoer Midden-Brabant App.

Met de Regiovervoer Midden-Brabant App kunt u makkelijk met een smartphone of tablet een rit boeken en heeft u meer zicht op uw gebruik van het Regiovervoer.

Om makkelijk en snel toegang te krijgen tot de App kunt u een snelkoppeling op het startscherm van uw telefoon of tablet plaatsen. Deze koppeling kunt u via de opties van uw browser toevoegen aan het startscherm.

Webreserveringen is speciaal gemaakt voor het geval u niet vanaf een smartphone of tablet werkt, maar met een desktop (PC).

Voor webreserveringen en de Regiovervoer Midden-Brabant App is de manier van inloggen gelijk.

 

Hoe log ik in als ik een pas heb?

Om in te loggen geeft u uw pasnummer op. Het wachtwoord is de geboortedatum van de pashouder. Dit moet u als volgt invullen: ddmmjjjj. Bijvoorbeeld; u bent geboren op 1 februari 1960 dan vult u in: 01021960. De gegevens die u opgeeft, moeten overeenkomen met de gegevens zoals deze bij de gemeente zijn geregistreerd.

 

Hoe log ik in zonder pas?

Indien u geen persoonlijke pas heeft, kunt u kiezen voor ‘Reserveren voor OV reiziger’.
U geeft uw e-mailadres op. Het opgegeven e-mailadres wordt gebruikt om u de ritbevestiging te kunnen sturen. Verder wordt om een wachtwoord gevraagd. Bij het wachtwoord moet u uw geboortedatum opgeven. Dit moet u als volgt invullen: ddmmjjjj. Bijvoorbeeld; u bent geboren op 1 februari 1960 dan vult u in: 01021960. De opgegeven geboortedatum is hierna gekoppeld aan uw  
e-mailadres en kan niet gewijzigd worden.

 

Vragen over het gebruik van de Regiovervoer App? 
Voor vragen over de Regiovervoer App kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Ik wil een gereserveerde rit wijzigen

Gereserveerde ritten kunt u tot 75 minuten voor de afgesproken ophaaltijd telefonisch wijzigen. Bel hiervoor het ritreserveringsnummer 0900-0595. Doet u dit later, dan wordt de wijziging als annulering van de gereserveerde rit en als het bestellen van een nieuwe rit behandeld.

Ik wil een rit annuleren

Gereserveerde ritten kunt u tot een 45 minuten voor de afgesproken ophaaltijd annuleren via het ritreserveringsnummer 0900-0595 of via de Regiovervoer App. Doet u dit niet of te laat dan kan Regiovervoer Midden-Brabant  alsnog de ritprijs in rekening brengen. Hiernaast wordt €12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Reserveren

U kunt uw rit boeken via:

 

 

U vindt hier meer informatie over reserveren.